Test deg selv hjemme – uten legebesøk!

Før i tiden skulle man alltid besøke legen for å bli testet for forskjellige ting. Det kunne være alt fra en graviditetstest til en blodtrykkstest. Den tiden er over, og nå kan du få tak i mange gode test-deg-selv produkter i butikkene, både online og offline. Et eksempel på en hjemmeside er test-deg.no som har mange ulike produkter på siden som du kan bruke til å teste deg mot alt mulig. Det trenger heller ikke å være de ting du har mulighet for å teste deg for hos legen, men også promilletestere, narkotester og pulsoksymetere som måler din oksygenmetning i blodet.

Også for profesjonelle

Det er ikke kun til hjemmebruk og privatpersoner de selger produkter til, men også profesjonelle på sykehus og klinikker.  Her kan du finne et utvalg av produkter som har høyere kvalitet enn gjennomsnittet på siden, og vil si at de er noen sikre reskaper å bruke i en profesjonell setting. I tillegg er det mye fokus på brukervennlighet og design som gjør produktene enda bedre å bruke. Blant utvalget kan du finne spirometere som viser hvor mye skade som er skjedd som et resultat av for mange år med røyking, og blodtrykksmålere som har både ESH og BSH godkjennelse og som indikerer at kvaliteten er høy.

På siden kan du også finne profesjonelle produkter som også brukes av politiet, og det er selvsagt alko- og narkometre. På test-deg.no kan du som en politi, lege eller sykepleier finne gode alko- og narkometere som er av den standard som er nødvendig for å få nøyaktig måling. Er du ikke-profesjonell er det også anbefalt å kjøpe den beste promille-måleren, da mange billige versjoner ikke måler promillen nøyaktig nok. Det å ha en alko- eller narkometer i bilen eller et sted godt tilgjengelig, vil kunne forhindre forferdelige ulykker relatert til fyllekjøring – som det dessverre er mange tilfeller av i Norge, spesielt rundt juletider og andre høytider.

admin