Stort utvalg av avfallsløsninger

Hos Carbi.no kan du finne et stort utvalg av avfallsløsninger for alle behov. De har spesialisert seg i å levere produkter innen avfallssortering og søppelbøtter til bedrifter og institusjoner. Deres sortiment henvender seg særlig til større bedrifter, industri, hoteller, organisasjoner og lignende som produserer større mengder av søppel, og som har et ønske om å sortere deres avfall på en miljøvennlig og bæredyktig måte. Men deres produkter kan selvfølgelig anvendes av alle, fra bedrifter til private, fordi deres sortiment dekker over et bredt utvalg av ulike produkter.

De har inndelt deres sortiment i tre kategorier, nemlig utendørs avfallsløsninger, innendørs avfallsbøtter og innendørs avfallssortering. De har valgt et lite utvalg av produktkategorier for å kunne spesialisere seg på området. På den måten kan de levere en profesjonell kundeservice der de er 100% inne i hvert enkelte produkt. Innen hver kategori finnes det dog en stor variasjon av ulike modeller og typer, slik at du kan velge en søppelbøtte eller avfallsløsning som passer spesifikt for dine behov. For eksempel kan du velge mellom flere ulike størrelser. Her er det alt fra de små på 20-30 liter til de største søppelbøtter på over 100 liter. På den måten kan du fritt velge en løsning som passer til den mengde og type av avfall dere produserer i bedriften.

Du kan også velge mellom ulike materialer som f.eks. galvanisert stål og rustfritt stål, både så det passer til dine behov og din personlige stil. Det finnes masse ulike designs der noen er utstyrt med en stor åpning og andre med lokk, noen med askebeger, noen monteres på bakken og andre på en stander. På samme måte er noen søppelbøtter inndelt i flere rom slik at du kan sortere ditt avfall i forskjellige kilder som plast, organisk material, glass osv. Du velger selv hvor mange rom avfallsbøtten skal ha, og du kan også selv velge hvilke kilder dere vil sortere. 

Det finnes altså masse muligheter innen de forskjellige avfallsløsninger og søppelbøtter hos Carbi.no, uansett hvilken type bedrift du har, og om du leter etter et utendørs eller innendørs produkt. På nettsiden kan du se hele utvalget og lese mye mer om hver enkelt modell. Du kan også alltid kontakte de for personlige service. Uansett hvilken modell du velger, så er du alltid garantert en høy kvalitet, et gjennomtenkt design og en praktisk, brukbar og slitesterk løsning som du kan ha glede av hver dag i mange år fremover.

Maria Laugesen