Mounts for ditt GoPro

Hos Promount.no finner du alt du trenger for å optimere ditt GoPro. De har nemlig spesialisert seg innen utstyr og tilbehør til GoPro, og de har især fokusert på de såkalte mounts. En mount er en type holder som du kan feste ditt aktivitetskamera i. Et helt opplagt valg når man har et kamera som GoPro, som man ofte ønsker å bruke i aktive situasjoner. Med mounts fra Promount.no kan du feste ditt GoPro akkurat som du ønsker det. Det kan for eksempel være på en type stang, slik at du enten kan stabilisere ditt kamera, få større rekkevide eller ta «selfies» av deg og vennene dine. 

Mounts kan også brukes når du vil ha hendene fri. Dette er praktisk når du skal filme kule videoer mens du er aktiv, for eksempel når du står på ski, svømmer, riverrafter eller lignende. Du har nemlig muligheten til å feste ditt GoPro en eller annen plass på kroppen. Det kan være på hodet eller rundt brystet, eller det kan være på sportsutstyr som hjelmer. Promount.no tilbyr masse ulike mounts der ditt kamera festes på deg selv eller ditt utstyr, og så har du begge hender fri til å være aktiv. Du trenger ikke bekymre deg om sikkerheten, for kamera festes sikkert og stabilt med sterke skruer og slitesterke elementer.

Vil du ha mest mulig ut av ditt GoPro og få enestående videoer av dine opplevelser og aktiviteter, da skal du besøke Promount.no. Deres praktiske mounts kan med fordel kombineres med annet GoPro-tilbehør som ekstra batterier, beskyttelse, produkter for oppbevaring og lignende. Det er kort sagt ikke det utstyret du ikke kan finne hos Promount.no. Du er alltid garantert en kvalitet som er helt i topp, god slitestyrke og praktiske designs, og så får du samtidig hele sortimentet til en veldig konkurransedyktig pris. 

Maria Laugesen