Massasje – din store redning?

Vi lever i en tidsalder hvor en stressende hverdag er normalt, og vi har hele tiden mye på agendaen. Om det så er arbeidsrelatert, familie eller andre krevende aktiviteter. Vi glemmer derfor ofte å ta vare på oss selv, og faktisk har World Health Organization sagt at å være utbrent er en ny diagnose. Det er derfor lurt å sette seg ned å prioritere helsen litt mer. For å gjøre hele prosessen litt mer smertefri, vil vi fortelle litt mer om massasje. For dette er et vidunder om du ønsker å snike inn fokus på din helse på din kalender.

Hvorfor er massasje så godt?

Vel, massasje er lenge kjent som en viktig ting for både helse, velvære og det mentale. Det er også blitt sagt at én time massasje kan tilsvare 7 timers søvn, da den har dem samme effekten på kroppen. Blant annet hjelper en massasje på søvnløshet og personer blir mer avslappet etter en økt. I tillegg til dette hjelper en massasje på å øke blodsirkulasjonen i kroppen, og gjør at kroppen utskiller giftstoffer bedre. Den fungerer nesten som en detox.

I tillegg til det hjelper en massasje mye på det mentale. Om du er stresset og sliter mentalt, er massasje en perfekt måte å bli mer avslappet på – og også fokusert. Den kan redusere angst og også depresjon.

Enkle måter til å få massasje

Da det oftest er vanskelig å finne tid til en massasje, kan det faktisk lønne seg å bare investere i enten massasjeprodukter, massasjeseter eller massasjestoler. Casada.no har hele spekteret av produktene, og vil gjøre ditt liv mye enklere. Alt kommer an på hva du selvsagt trenger og hvor mye du er villig til å investere i massasjeprodukter eller massasjestoler.

Det finnes for eksempel mange massasjeprodukter som er ment til ulike områder på kroppen. Blant annet kan du få en massasjeprodukt spesielt til nakken eller ryggen, eller kanskje trenger dine føtter litt mer oppmerksomhet? Ønsker du å slå på stortromma, kan du investere i en massasjestol som har alt. Dette er en helt annen prisklasse, men du kan tenke på dem som din nye godstol hjemme og som du har i lang tid. Mange av Casadas massasjestoler har også lydbølgeterapi i stolene, og er godt for deg som ønsker en god effekt på både kropp og sinn. Lydbølgeterapi er det siste på markedet, og hjelper mye på stress og mindfulness.

admin