Kvalitetsprodukter fra På Stell

Når du vasker klær gjelder det ikke kun om å ta godt vare på dine plagg. Det handler også om å tenke på seg selv og på miljøet. Og akkurat dette kan du gjøre ved å velge produkter fra Paastell.no. De forhandler nemlig produkter innen vask og rengjøring, og deres fokus ligger på å levere produkter som er basert på naturlige ingredienser, som er skånsomme og effektive, og som er miljøvennlige og ikke inneholder skadelige stoffer. 

Paastell.no kan du se deres sortiment som inkluderer to gjennomarbeidede og fantastiske produkter. Først og fremst har en flekkfjernersåpe som du kan anvende til å fjerne ulike flekker fra alle mulige typer plagg. Uansett om det er rødvin, frukt, jord, sminke, fett eller noe helt annet, så kan du fjerne flekken lett og effektivt. Du kan anvende såpen på både bomull, ull, tremøbler, tøysko og en lang rekke andre tekstiler. Samtidig finner du deres svært drøye og milde ullvask som er perfekt å bruke for vask av ull og silke. Med På Stell Ullvask sikrer du at dine ullplagg blir helt rene, og at de samtidig blir myke og holder form, utseende og kvalitet etter hver eneste vask.

Begge produkter er produsert av naturlige ingredienser, noe som betyr at de også er økologisk nedbrytbar. De er testet for å sikre deres skånsomme virkning. Og så inneholder de ingen av de skadelige stoffer som parabener og silikon, parfym eller lignende ingredienser som kan påvirke deg eller miljøet på en negativ måte. Slik kan du klare hverdagens vask uten å bekymre deg om å skade verken deg selv eller dine plagg, og du kan samtidig ha god samvittighet over for miljøet. Besøk Paastell.no i dag for å lese mye mer om deres to herlige produkter. Du får selvfølgelig begge produkter til en veldig fordelaktig pris.

Maria Laugesen